Websitet anvender cookies til analyseformål og tilpasset indhold.
lystrupheader2019.jpg

OM LØB & MOTION


 

 

www.lystrup-if.dk/motion

________________________________________________________________

Hvem er vi?

LIF Løb & Motion er for alle. Begynder eller let øvet, men med et ønske om at komme i gang med løb �?�?? alle er mere end velkomne. Det eneste, du skal gøre, er, at møde op og deltage i træningen på dit helt eget niveau.

Motionsløb. LIF Løb & Motion deltager i en lang række forskellige motionsløb, hovedsageligt i Østjylland. Vi deltager bl.a. i Risskovløbet, Aarhus 1900-Stafetten, Frijsenborg Løbet og Fuldenløbet. Se også løbskalenderen for yderligere information. Herudover arrangerer vi hvert år Lystrup-Løbet og Nisse-løbet. 

Maratonløb og andre langdistanceløb er det naturligvis også muligt at træne til i LIF Løb & Motion. Maratonløberne under LIF Løb & Motion har bl.a. deltaget i Rotterdam, Berlin, Hamburg, Stockholm, Århus og H.C. Andersen Maraton. Kontakt LIF Løb & Motion for yderligere information omkring træningsopstart samt hvilke løb der planlægges deltagelse i.

Arrangementer. LIF Løb & Motion arrangerer i løbet af året forskellige arrangementer/klubaftener med foredrag og lignende - naturligvis primært med løberelaterede emner.

Træning Der løbes tirsdag, torsdag og lørdag hele året, dog juli måned undtaget. Løbetræningen er tilrettelagt således, at den så vidt muligt tager hensyn til de enkeltes behov og ønsker. I tilknytning til træningen torsdag tilbydes der råd og vejledning i løb af kvalificeret instruktør.